FRUITBOMEN

Gezonde fruitbomen kopen?

Boomkwekerij Marc van Dyck uit Houtvenne, Antwerpen, is al jaren gespecialiseerd in het kweken van fruitbomen door eigen vermeerdering. U kunt bij ons terecht om gezonde fruitbomen te kopen van hoogwaardige kwaliteit. Maak uw keuze uit een gevarieerd aanbod met de meest uiteenlopende fruitsoorten, zoals appelen, peren, pruimen en perziken. Naast fruitbomen beschikken we ook over klein fruit zoals bessenstruiken. U vindt bij ons zowel oude als nieuwe rassen en ziektebestendige rassen (RGF-rassen).

Contacteer Ons

Leverancier van fruitbomen voor fruitkwekers en professionals

ons klantenbestand spreidt zich over heel belgie en omvat hoofdzakelijk fruitkwekers,tuinaanleggers,tuincentra en gemeentebesturen. Assortimentslijst en prijslijst zijn op aanvraag te verkrijgen. Graag ontvangen wij U voor een bedrijfsbezoek.

Ook jullie zijn welkom

Ook particulieren zijn welkom bij ons die willen genieten van fruit uit eigen tuin, dit alle zaterdagen van 1 november tot 31 maart, telkens van 09.00u tot 14.00u. Wilt u weten of de fruitbomen die u wilt kopen bij Van Dyck Marc op voorraad zijn? Wij hebben steeds vele soorten onmiddellijk beschikbaar (lijst op aanvraag). Zijn uw gewenste fruitbomen toch niet voorradig, dan zijn alle extra soorten op bestelling mogelijk. Wij zetten alles op alles om aan de behoeften van onze klanten te voldoen. Uiteraard helpen wij u graag in de keuze van de juiste fruitbomen.

Contacteer Ons

Leverancier van fruitbomen voor de fruitkwekers en particulieren.

Ons klantenbestand spreidt zich over heel België en omvat hoofdzakelijk fruitkwekers, tuinaanleggers, tuincentra en gemeentebesturen. Assortimentslijst en prijslijst zijn op aanvraag te verkrijgen. Graag ontvangen wij U voor een bedrijfsbezoek.

Ook particulieren zijn welkom bij onsdie willen genieten van fruit uit eigen tuin. Van 1 november tot 31 maart kunt u iedere zaterdag bij ons terecht van 09.00u tot 14.00u. Vele soorten fruitbomen zijn direct beschikbaar (lijst op aanvraag). Indien uw gewenste fruitboom niet voorradig is, kunt u deze bestellen. Wij geven waarde aan uw behoefte en helpen u graag in de keuze van de juiste fruitbomen. Bij Marc van Dyck bent u altijd verzekerd van een krachtige en gezonde boom!

Contacteer Ons

Grote variatie lei- en bolvormen.

Op bestelling bieden wij een breed scala aan leibomen (fruit en siergoed) in verschillende formaten. Vraag onze lijst op aanvraag aan voor de mogelijkheden. Leibomen kunnen toegepast worden voor verschillende doeleinden; als fruithaag of als camouflage van een muur. Voor alle soorten geldt dat het leirek verwijderd dient te worden na enkele jaren.

Contacteer Ons

FOTOGALERIJ