LAANBOMEN

Laanbomen kopen direct van de boomkwekerij?

Boomkwekerij Van Dyck Marc te Houtvenne provincie Antwerpen heeft een groot assortiment van eigen geteelde laan- en sierbomen. Er zijn ook bolvormige en kleinblijvende bomen verkrijgbaar. Wij leveren hoogwaardige laanbomen van Acer tot Zelkova en in karakteristieke vormen zoals de leivorm, bolvorm, zuilvorm en dakvorm.

Contacteer Ons

Leverancier van laanbomen voor de professional.

Bij Boomkwekerij Marc van Dyck te Houtvenne bent u altijd verzekerd van een krachtige en gezonde boom!
Kwaliteit is zeer belangrijk als het gaat om bomen. Door de jaren heen hebben we een brede collectie opgebouwd en samen met onze klanten kunnen we een bijzonder assortiment in stand houden. Wij zijn gespecialiseerd leverancier van laanbomen voor professionals, zoals tuinaanleggers, architecten en gemeentebesturen in heel de Benelux!

Contacteer Ons

Leverancier van laanbomen voor de professional.

Bij Marc van Dyck bent u altijd verzekerd van een krachtige en gezonde boom!
Kwaliteit is zeer belangrijk als het gaat om bomen.Door de jaren heen hebben we een brede collectie opgebouwd en samen met onze klanten kunnen we een bijzonder assortiment in stand houden. Wij zijn gespecialiseerd leverancier van laanbomen voor professionals, zoals tuinaanleggers, architecten en gemeentebesturen in heel Houtvenne!

Contacteer Ons

Krachtige bomen voor laan of tuin.

Wij vermeerderen ons assortiment zelf en op deze manier zijn wij altijd op zoek naar nieuwe aanvullingen of vergeten soorten waardoor we zoveel variatie kunnen leveren. In onze kwekerij van ruim tientallen ha bieden we een ruime keuze uit eigen geteelde laanbomen. Meerdere soorten zijn evenals geschikt om als een schaduwplek in de tuin te dienen. Als deskundige op dit gebied geven wij u maar al te graag advies. Op afspraak kunt u zelf bomen komen bekijken en uitzoeken op de kwekerij. Neem vandaag nog contact met ons op!

Contacteer Ons

FOTOGALERIJ